Hogy mindkettőt a Prognos® és Teslagraph® rendszerekkel vizsgálják.

Az űrhajózás sikere a legmodernebb technika és az ember hibátlan együttműködésének eredménye.


Ez ma már a mi közös sikerünk is lehet!

Az űrprogram végrehajtását rendkívüli mértékben befolyásolhatja az asztronauta váratlan megbetegedése, ezért egészségének megóvása szélsőséges körülmények között is létfontosságú. A szervezetben zajló változások korai felismeréséhez azonban szükség van egy extra érzékeny technológiára, amely képes a test biofizikai jelzéseinek megbízható mérésére és gyors értékelésére.
 
Így jött létre az űrmedicina legkorszerűbb orvosi, mérési, értékelési és gyógyító-terápiás rendszere, a PROGNOS®, amely immár megtalálható a Rózsadomb Medical Centerben.

Nemrég mutatták be a manhattani Természettudományi Múzeumban annak az űrrepülőnek a modelljét, amellyel már jövőre be akarják indítani az űrturizmust. A jegy egyelőre még meglehetősen borsos: 200ezer dollár, mintegy 35 millió forint.


A mi Prognos® mérésünk csak 19.500-Ft!

A számítógép digitális rendszere vér- és fájdalommentesen feltérképezi a teljes emberi szervezet. Korai szakaszban, még a panaszok és tünetek megjelenése előtt kimutatja az eltéréseket, amelyek kezelés nélkül betegség kialakulásához vezethetnek.

 

Krónikus vagy akut betegségek, panaszok esetén a tüneti kezelés helyett az okok megszüntetésére irányuló, személyre szabott, eredményes terápiát tesz lehetővé. Egyedülálló, hogy a gyógyító készítményeket - amelyeket akár a páciens magával is hozhat - először azok „digitális-ujjlenyomatával” tesztelik, így lehetővé teszi a leghatékonyabb szerek kiválasztását és elkerülhetők a nem kívánt mellékhatások.

 

További információ:

www.r-medical.hu


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr482415536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása