Mi az, ami az életünket, sorsunkat gyökeresen megváltoztathatja? Ami saját vagy családunk egzisztenciáját veszélyeztetheti? Mi az, ami évente Kecskemét lakosságának megfelelő számú áldozatot követel? A fel nem ismert és kezelt szív- és érrendszeri betegségek!...

Agyvérzés, szívinfarktus és egyéb érrendszeri, immunológiai, hormonális betegségek, mint cukorbetegség, depresszió, anyagcserezavarok következményei megelőzhetők, kezelhetők. Ma már csak pár perc szükséges ahhoz, hogy a szív- és keringés rendszereinek működését feltérképezzék. Kis idő ráfordítás, nagy eredménnyel!

A HeartVue® a non-invazív, azaz vér nélküli, gyors módszer a szív egyedi vizsgálatára. Kevesebb mint két perc alatt (ruhalevétel nélkül) felméri a szív funkcionális állapotát, komputeres kiértékelés után a szív „képének” 3-Dimenziós megjelenítésével.

Ezen okok miatt évente több mint 75.000 ember halálozik el, amely esetekben a megelőzés, a korai felismerés segíthetett volna. Ehhez tartoznak a véredények, erek, a hörgők, a tüdő megbetegedései, onkológiai megbetegedések, immunológia zavarok, problémák.

A módszer lehetőséget nyújt különböző betegségek korai stádiumban való kimutatásához:
Pl: artériás magas vérnyomás a szívben, szívizom elfajulás, megvastagodás, szívgyengeség, szívelégtelenség, fokozott keringés, oxigénhiány miatt kifejlődött szívbetegség, kamrai megvastagodás, szívizom-meszesedést okozó régi szívinfarktus, szívinfarktus.

Az űrkutatás-medicina fejlesztésekből származó orvosi készülékek új generációjának u.n. screening módszerével pár perc alatt megállapítható a krónikus betegségek hajlama, lappangása vagy jelenléte, amelyek gyakran az idő előtti elhalálozás okai. A hagyományos EKG a páciensek kevesebb mint a harmadánál szűri ki a szív komoly kóros elváltozásait, amely szívbetegségek megléte valószínűségének felismerését a HeartVue® rendszer 90 – 95%-ra növel!

A helytelen táplálkozás és az elhízás a leggyakoribb okozója betegségeknek.

túlsúly, lipolízis, elektrolipolízis,elhízás, endokrinológia, Dr. Bérczy Judit, meridián diagnosztika, szív és érrendszeri betegség, stressz, magas vérnyomás, narancsbőr kezelésA túlsúly és elhízás gyakorisága Európában járványszerű méreteket öltött. Legújabb kutatások szerint az elhízás népegészségügyi jelentősége eléri a dohányzásét, hatalmas terheket róva ezzel az egészségügyi rendszerre. Az elhízás kialakulásában életmódbeli és környezeti tényezők egyaránt szerepet játszanak. Ám az elhízás mögött a helytelen táplálkozáson kívül más súlyos problémák is húzódhatnak. Az egyik ilyen probléma lehet a cukorbetegség, mely már civilizációs betegségnek nevezhető és világszerte egyre gyorsuló ütemben terjed. Másik probléma lehet a hormonbetegség. Pajzsmirigy alulműködés esetén túlzott súlygyarapodás fordulhat elő. Pajzsmirigy betegség több okból is jelentkezhet, kialakulásában fontos szerepet játszik az öröklött hajlam, bizonyos autoimmun betegségek, a fokozott stressz, életmódbeli tényezők épp úgy, mint a túl kevés jód fogyasztása. Ám ezek a betegségek a túlsúly következtében egy sor más súlyos betegség kialakulásához is vezethetnek. Az elhízás mértékétől függően nő a szív-és érrendszeri betegségek, a hipertónia, a zsíranyagcsere-zavarok, egyes daganatos betegségek, krónikus mozgásszervi betegségek, mentális kórképek, sőt a halálozás kockázata is. Így ezeket a betegségeket komplexen kell kezelni.

Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász, reumatológus szakorvos széleskörű tapasztalattal rendelkezik ezeknek a betegségeknek a megfejtése terén. Nem csak a tüneteket, hanem a betegségek okozóját térképezi fel és személyre szabott terápiát, bizonyos esetekben életmód váltást javasol. Amit Dr. House a tv-ben, azt ő a valóságban viszi véghez!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr684659758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása