Végre megérkezett a tavasz, nyílnak a virágok, a téli kabátok a szekrény mélyére kerültek, egyre többször merészkedünk ki a szabadba. Vége teleszívhatjuk magunkat D-vitaminnal, ám ennek van egy hátránya is. Lassan beköszönt az allergiaszezon. Minden allergiás tudja, hogy nem szabad megvárni az első tünetek jelentkezését, már jóval hamarabb el kell kezdeni a kezelését. Gyógyszerekkel lehet ugyan enyhíteni a tüneteket, de sajnos nem nyújtanak végleges megoldást. Évről évre vissza kell térni hozzájuk, gyakran mind erősebb dózisra.
Ön szívesen eldobná a gyógyszert, ha lenne egy végleges megoldás? Hallott már az IBR® rendszerről? Tudta, hogy az IBR® rendszerrel végzett kezeléssel nem csak az adott évben, de a későbbiekben is megszabadulhat az allergia kínzó tüneteitől?
 
IBR-SYSTEM® nem érzékelhető elektromos és mágneses impulzusok formájában a sejtek működési szintjén kérdéseket tesz fel a beteg szervezetének, amelyekre mérhető jelek formájában kap választ. A mért adatokat a berendezés kiértékeli, grafikusan megjeleníti, így az orvos a szervezet egészének állapotáról áttekintést kap, és a jelek helyességének függvényében célirányosan meghatározhatja a személyre szabott terápiát.

Ha már kialakult allergiával állunk szemben, nem árt szervezetünk egészét is kivizsgálni, mert gyakran a háttérben húzódó szervi elváltozások, gyengülések is okozhatják. Erre a legalkalmasabb módszer a PROGNOS® rendszerrel történő átfogó vizsgálat. A meridián rendszer alapján méri fel a szervezetet és mutatja meg, hol vannak eltérések. Így lehetőséget adva arra, hogy még a tünetek megjelenése előtt kezeljük az esetleges eltéréseket. Nagy előnye az, hogy a meghatározott kezelés hatékonysága is prognosztizálható, így kikerülve a különböző terápiák kísérletezését.

Dr. Dancsok Anita az allergiáról:
Az immunrendszer félresiklott működése miatt sokan szenvednek már kora tavasztól az éppen aktuális pollen okozta tünetektől. Az immunrendszer visszaterelése a helyes vágányra, többlépcsős folyamat. Az időben megkezdett méregtelenítéssel, majd homeopátiás alkati kezeléssel már felkészültebben lehet várni a pollenszezont. Aki nem kapcsolt időben, annak is léteznek szelíd terápiás rendszerek, amik átsegítik a nehéz időszakon. A rendelő diagnosztikai berendezéseivel feltérképezhető, milyen okok húzódnak meg a felszín alatt, melyek szintén gyógyítást igényelnek. Holisztikus szemléletű kezeléssel mentesíthető az egyébként már terhelt immunrendszer és valódi gyógyulás érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr652818093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása