Nyakunkon a báli szezon és a menyasszonyok is elkezdtek már gőzerővel készülni az esküvőjükre. Van olyan nő, aki ne képzelte volna el már 8 éves korában, hogy milyen is lesz az a nagy nap, milyen lesz a ruhája? És egyszer csak a lázas készülődés közepén rájössz, hogy a már 20 éve vágyott ruha nem igazán a te alakodra van kitalálva, az a nem kívánt plusz 10 kiló nagyon is útban van az oly régóta dédelgetett álom megvalósításához. Mi segítünk neked, hogy a nagy napon a ruha úgy álljon rajtad, ahogy azt anno gyerekkorodban megálmodtad. És nem utolsó sorban a nászúton is jól jön…

 

Ha több száz hazai és külföldi sztárnak bevált, neked miért ne segítene az ELEKTROLIPOLÍZIS!

Viszonylag rövid idő alatt látványos változást lehet elérni az elektrolipolízissel, ami az egyik legkorszerűbb orvosok által végzett eljárás a helyi fogyás elősegítésére, vagy a felhalmozódott zsíranyag csökkentésére, eltávolítására.

 

Az elektrolipolízis segít megszabadulni az egyéb módszerekkel - mint például diéta, sport - nehezen csökkenthető helyi zsírpárnáktól.

 

A célzott alakformálásban, a nem műtéti eljárások közül bizonyítottan a legnagyobb hatékonyságot, maradandóságot biztosítja a legalacsonyabb kockázat mellett.
Az elektrolipolízis - kezelés folyamán a zsírszövetet közvetlenül, fájdalom és mellékhatásmentesen gyenge intenzitású árammal stimulálják, amelynek hatására a zsír lebomlik és kiürül a szervezetből. A kollagén rostok ingerlésével egyidejűleg a bőr feszesebbé válik.

 

A kezelés hatását kiegészítheti és felerősíti a fülakupunktúra, a célirányos nyirokkeringést segítő masszázs, valamint a legmodernebb táplálkozástudományi ismereteket alkalmazó PROGNOS® és PRONUTRI® rendszerével kitesztelt és összeállított, személyre szabott, éhezés nélküli étrend.

Dr. Dancsok Anita, a kezelést végző orvos véleménye az elektrolipolízisről
Mint alternatív módszerekkel gyógyító orvos, fogyókúrák támogatása kapcsán is fontosnak tartom, hogy az eljárás kíméletes, ugyanakkor hatékony legyen. Az elektrolipolízissel támogatott testsúlycsökkentő program során a testzsír van megcélozva. A bőr feszesebbé válik, a felesleges zsírpárnák és a narancsbőr eltűnik, csak a problémás részekről történik a fogyás. Ez fontos szempont a hölgyeknél!
 
A beavatkozást orvos végzi, fájdalommentes, tartós eredményt biztosít és nincs műtéti kockázat a plasztikai beavatkozásokkal szemben.
 

Életed legszebb napján TE legyél a legszebb!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr282581657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása