Hát ez meg mit keres ott?
schüssler sók, ránc, arcdiagnosztika, száraz arcbőr, cellulitisz, hajhullás, ásványi sók, repedezett körmök, csontritkulás, reflux, alvászavar, zapper készülékKérdezzük gyakran tükörbe nézve és szörnyülködünk el a bőrünk produkálta jelenségeken. Már megint egy ránccal több!

Ezekkel a karikákkal hullahoppozni lehetne!
Ajjaj, ez a cellulitisz még durvább, mint volt!
Alig marad hajam, ha így hullik tovább!
Ismerős mondatok, vagy ki nem mondott gondolatok, ugye?
 
A közös bennük az, hogy szervezetünk ásványi anyagért kopogtat, mit kopogtat, dörömböl!


Ásványi anyagra szükség van a bőrünk szépségéhez, az ereink-, csontjaink-, körmeink-, hajunk egészségéhez, a méregtelenítéshez, a sejtjeink hosszú-boldog életéhez.
 
schüssler sók, ránc, arcdiagnosztika, száraz arcbőr, cellulitisz, hajhullás, ásványi sók, repedezett körmök, csontritkulás, reflux, alvászavar, zapper készülékHonnan szerezzünk ásványi anyagot? Sajnos a minden szempontból megfelelő étkezés nem elegendő. Szükség van valamire, ami segíti, hogy ezek az ásványi anyagok fel tudjanak szívódni és be tudjanak épülni a megfelelő sejtekbe.
 
Schüssler doktor rájött erre és kidolgozta a Schüssler sók gyógyító rendszerét és még arra is rájött, hogy az ásványi sók hiánya jellegzetes elváltozásokat okoznak a bőrünkön, arcunkon.
 
Például a szarkalábakra Calcium fluoratum a nyerő, persze megfelelő táplálkozással kiegészítve. Gyulladt pattanásokra Natrium phosphoricum.
 
schüssler sók, ránc, arcdiagnosztika, száraz arcbőr, cellulitisz, hajhullás, ásványi sók, repedezett körmök, csontritkulás, reflux, alvászavar, zapper készülékA Schüssler sóknak nem csupán esztétikai hasznuk van. Számos betegség, panasz esetén is bátran szedhetők, például csontritkulás, reflux, görcsök, megfázás, idegesség, alvászavar.
 
Hogyan érdemes szedni ezeket a sókat?
 
Nem kell más, mint egy smink nélküli találkozás egy jó arcdiagnosztával, aki megmondja mit, mennyit, mikor, meddig és hogyan.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr762457667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása