AMSAT – HC®


Amikor orvoshoz megyünk, a szakorvos a saját megközelítéséből kezdi el a tünetek, panaszok megszüntetésére irányuló vizsgálatát, majd a kezelést; gyakorta figyelmen kívül hagyva az EMBER egészét, a szervezet belső kölcsönhatásait. Az egyetemes orvoslás az elmúlt évszázadokban egyre több szakterületre specializálódott, mint pl.: allergológia, bőrgyógyászat, fogászat, fül-orr-gégészet, gyerekgyógyászat, ideggyógyászat, kardiológia, nőgyógyászat, reumatológia, stb..., így ez szinte természetessé vált.
fájdalommentes szervműködés analízis, holisztikus orvoslás,   Rózsadomb Medical Center, keleti orvoslás,
Az AMSAT-HC®, mint az egyik legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai és terápiás orvosi készülék, ezzel szemben a szervezet működését és állapotát holisztikus megközelítéssel tárja fel, azaz figyelemmel az összefüggésekre és ok-okozati kölcsönhatásokra.

AMSAT-HC® ott tud tovább segíteni, ahol az ULTRAHANG, EKG vagy LABORVIZSGÁLATOK határukat elérték; olyan működési zavarokat mutat ki, amelyek klinikai-morfológiailag nehezen tárhatók fel. Részletesen megmutatja a gyulladási gócokat vagy zavaró területeket, rejtett vagy krónikus megbetegedéseket, .... a páciens regenerációs potenciálját és lehetőséget biztosít a terápia lefolyásának ellenőrzésére is.

szervek állapota, holisztikus gyógyászat,  biorezonancia, orvosi készülék, Az AMSAT-HC® a hagyományos orvosi diagnosztika mellett alternatív-orvosi-természet-gyógyászati diagnózist is lehetővé tesz, mint pl.: nem megfelelő bélflóra, elektroszmog-, toxikus-, nehézfém-terheltség, máj-gyengeség, lépterheltség, stressz-állapot, de kimutathatók vele hormonális vagy anyagcsere zavarok is.

A szervezet egészének vagy egyes részei működésének megjelenítésével lehetőség nyílik a megközelítések összekapcsolására is.amsat, gerinc,  egészség, biorezonancia,  orvosi készülék,  keleti orvoslás,

a.) Funkció, azaz a belső szervek működésének állapota
b.) Struktúra, azaz kimutatható-e már szöveti elváltozás
  • Sol állapot: fokozott keringés, túlsavasodás, hydratáció, görcsök, átmeneti stressz, nyirokpangás, gyulladás, megemelkedett testhőmérséklet, ionfelhalmozódás, chaos (allergiák, rák), megemelkedett hormonszint, általánosan: gyulladt, akut állapotot, míg a
  • Gel állapot: keringési zavarok, bázikus pH-érték,  kiszáradás, tartós stressz,  testhőmérséklet-csökkenés, ionhiány, merevség (szklerózis, degeneráció), lecsökkent hormonszint, általánosan: krónikus állapotot mutat; tehát a működési zavarok okoztak-e már degeneratív elváltozásokat, morfológiai struktúraváltozásokat.
c.) Rizikó a fenti két állapot összefoglalása, mely feltárja a jövőbeli kockázatokat.

A funkció és a struktúra közötti összefüggést a regulációs,  szabályzó rendszerek működése teremti meg, amely zavarai e módszerrel feltárhatók.

AMSAT-HC® a szervezet 11 rendszerének és 67 szervének működését és állapotát méri. Az eredményt  számszerűsítve, illetve vizualizálva, képi formában, könnyen érthető módon jeleníti meg.

A 11 rendszer elemei:

Működése

 
amsat, szervek és gerinc kapcsolata, holisztikus gyógyászat, Hasonlóan az EKG-hoz, az AMSAT-HC® hat darab, a testfelülettel érintkező elektródán rendkívül alacsony, a sejtműködést nem befolyásoló mértékű elektromos mérésekkel térképezi fel a szervezetet, majd analizálja.

A rövid kivizsgálás mindösszesen 20 percet vesz igénybe, amely idő alatt komplett áttekintést ad a páciens 67 szervének működéséről és utalást ad a szervek szöveti elváltozásairól.

Ennek alapján meghatározható a kezelés helyes iránya, amely a homeopátiás vagy egyéb készítmények előzetes hatástesztjétől a laborvizsgálatokon át a szakorvoshoz irányításig terjedhet.

A korszerű diagnózis rendszer a szervezet és a bioelektromos változások felmérése mellett több fontos értékkel bír, mint a 
  1. amsat, , Rózsadomb Medical Center, , Megbízhatóság: az eredmények objektívek, konkrétak, reprodukálhatók, megjeleníthetők.
  2. Terápia hatékonyság és individuálitás: a terápia és (gyógy)készítmények (homeopátiás szerek, gyógyszerek, táplálékkiegészítők) előzetes hatásvizsgálatával megnövelt terápiaeredmény.
  3. Praktikusság: a vizsgálat egyszerű, kevés időt vesz igénybe.
  4. Páciensbarát: vér-, fájdalom és teljesen mellékhatás mentes. Gyerekkortól használható.
  5. Holisztikus megközelítés: fizikai szintű és lelki, érzelmi okra irányuló összefüggéseket tár fel.
  6. Komplexitás: egyesíti a hagyományos és komplemeter orvoslás ismereteit.
  7. Egyének és csoportok / közösségek adatainak elemzésére is alkalmas: munkahelyi terheltség (üzemorvosi vizsgálat), wellness, fitness hatékonyság mérésére.
  8. AMSAT-HC® rendelkezik az orvosi készülékekre hatályos EC/CE tanúsítványokkal.

Miért lehet hasznos az AMSAT-HC® az Ön számára?


  • amsat és a fogakrövid idő alatt (20 perc) megállapítja egészségi állapotát és megmutatja a funkcionális gyenge pontokat és zavarokat,
  • korai szakaszban ad utalásokat, mielőtt azok különböző betegségekben megjelennének,
  • támpontot nyújt a diagnózisra és a később alkalmazandó terápia kiválasztásra,
  • vizualizálja és felbecsüli a terápiahatást, a kezelést és a várható eredményt,
  • biztosítja a folyamatos terápiakontrollt, magas reprodukálhatóság és megbízhatósággal,
  • széleskörű dokumentációval szolgál a vizsgálatáról,
  • gyógyszertesztekkel megelőz téves gyógyszeres kezeléseket, mellékhatásokat,
  • magas érzékenysége által képes megjeleníti a pszichikai állapotot is.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr911548792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása