NőteremtőKomplex csoportos Női programot kínálunk, mely lépésről-lépésre haladva segíthet abban, hogy megtaláld a helyes utat a fejlődésed érdekében. Tanulsz, gyakorolsz, új ismeretekre teszel szert, amit a Magadévá is tehetsz. A legfontosabb tehát, hogy elkezdesz Magaddal foglalkozni, fontos leszel Magadnak és megtanulod szeretni Önmagad. Amennyiben végigcsinálod a „Programot”, kiegyensúlyozott, nőies, szép és boldog Nő válhat belőled, aki a problémákat feladatnak tekintheti és meg is oldhatja azokat.

Szakemberek segítenek az Úton, gyakorlati és elméleti tudásukat átadva. Lépésről-lépésre haladva, minden olyan témát érintünk, ami egy Nőt érdekelhet, és segítheti az önfejlődésben. Foglalkozunk a testünkkel, lelkünkkel, szellemünkkel, mivel a három harmóniája nélkülözhetetlen a Boldogságunkhoz, a teljes élet megéléséhez.

Valószínűleg szinte minden Nő keresett már különböző lehetőségeket, megoldásokat az Őt foglakoztató kérdésekre, problémákra. A folyamat azonban összetett, a lehetőségek, információk végtelenek, az idő véges, így könnyű megrekedni, esetleg megtorpanni egy-egy ponton. Hiszen mind a külsőnket, mind a belsőnket (lelkünket) ápolni, gyógyítani, segíteni kell, ráadásul más-más módokon, és rendszeresen. Ebben nyújt segítséget a „Nőteremtő, az út” program, ahol felsorakoztatjuk mindazokat a módszereket, terápiákat, eszközöket, lehetőségeket, amelyek rendelkezésünkre állnak, és megoldást jelenthetnek különféle problémára, testi-lelki bajra, betegségre.

A folyamathoz tartozó témákat nem csak megemlítjük, hanem mindegyiket külön-külön bemutatjuk, megtanítjuk, átbeszéljük. Ezzel segítve azt, hogy a látásmódod szélesebb spektrumot öltsön, és nyitottabbá válj az új irányába. Ha megkapod a kellő információt a különböző kezelési lehetőségekről, egyrészt egy komplex tudásra teszel szert, másrészt segíteni tud abban is, hogy eldöntsd, a későbbiekben melyik terápiával/terápiákkal, módszerrel/módszerekkel fejleszd, kezeld magad tovább .
Az én és a szakemberek, mesterek célja is az, hogy megismerkedj minden olyan lehetőséggel, mely Neked tud segíteni. Minden hónapban megteszünk egy Lépést, melyet szakember irányít. Bemutatja Neked a „tudományát”, az adott témát, majd a saját problémáidra is választ kaphatsz, mivel ez egy interaktív „tanító” foglalkozás. Kérdéseket tehetsz fel Te is és a csoport többi tagja is, melyek megválaszolásából mindenki tanulhat valamit. Így egy összetartó közösséget, kollektívát építünk, melynek tagjai akár egymásból is meríthetnek erőt, tapasztalatot cserélhetnek, támogathatják egymást, hiszen ugyanazon az úton haladnak, és közös cél vezérli őket.

Bízom benne, hogy jó hangulatban, jó emberek között, jó és új dolgokat tanulni, jó és hasznos élmény lesz, mely hozzásegít, hogy Boldog és Gyönyörű Nővé válj.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr745030834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása