Ez nem csak egy nőnapi ajándék...

Kiváló és kedvező lehetőség arra, amit eddig esetleg halogatott!
Endokrin betegeknek különösen ajánlott.

Az eddig nőinek vélt betegség már a férfiak között is szedi áldozatait!
Tudta, hogy az elmúlt húsz évben körülbelül egyharmadával emelkedett a férfi emlőrákos esetek száma?
Az elhízás, a mozgáshiány és a mértéktelen alkoholfogyasztás kultúrája is hozzájárulhatott a terjedéshez. A nők kockázatát növelő örökletes genetikai változások pedig a férfiakban is ugyanúgy befolyásolhatják a kockázatot.

A korai állapotban felismert férfi emlőrák, a férfiak esetében is jó eséllyel gyógyítható, problémát jelent viszont, hogy ők, az ez irányú tájékozatlanságuk miatt nem fordulnak időben orvoshoz.  A legáltalánosabb tünet egy fájdalmatlan csomó, vagy sűrűsödés megjelenése az emlőszövetben. A mellbimbó befelé fordulása, kipirosodása, hámlása is árulkodó jel lehet, nem csak a mellbimbón, hanem a mellet borító bőrön is jelentkezhet, ennek a bőrfelületnek a gödröcskéssé válása, ráncosodása is lehet tünet. Nem jó jel, ha az emlőből váladék ürül. Előrehaladott áttétet adó emlőrák tünete a mell fájdalma, csontfájdalmak, és a nyirokcsomók megnagyobbodása.

Uraim, most mellbedobással győzhetnek!

Időpont egyeztetés: +36 70 77 66 199 vagy +36 1 345 8085
1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mammut II., 5. emelet
http://www.mammutegeszsegkozpont.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr684300121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása