„A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét”- ezt halljuk minden egyes gyógyszer reklám végén, de vajon elég figyelmet fordítunk-e ezeknek az intelmeknek. Legtöbben olvasás nélkül a szemét hajítjuk. Pedig nagyobb figyelmet kellene szentelnünk neki, hiszen akár halálhoz is vezethet. A veszélyes, sokszor életveszélyes gyógyszerek helyett hatásosabbak a célzott, előre letesztelt, holisztikus kezelések. A hivatalos statisztikák szerint Németországban évente nyolcezer ember, az Egyesült Államokban pedig még ennél is több, évi százezer főre tehető azon lakosok száma, akiknek halála összefüggésbe hozható a gyógyszer-mellékhatásokkal. Orvosi műhibákba, gyógyszer-mellékhatásokba, kórházi fertőzésekbe, egyszóval az orvosi kezelésbe évente többen halnak meg, mint a rettegett rákban, vagy szív- és érrendszeri betegségekben.

Ön is fél a veszélyes mellékhatásoktól? Szeretne humánusabb módszerekkel gyógyulni? Inkább a biztosabb gyógyulást választaná?
 
A Brit Népegészségügyi Hatóság statisztikája alapján a betegek 60%-a 5, a 25%-a pedig 12 gyógyszernél többet szed. Magyarországi statisztikát sajnos nem tudunk, mivel hazánkban az orvosok a vélhetően szükségesnél jóval ritkábban jelzik az Országos Gyógyszerészeti Intézet felé az esetleges váratlan tüneteket (2008-ban mindössze 750 bejelentés volt), de ha szétnézünk családunkban, nagyszülőknél, láthatjuk, hogy ez a szám nálunk is hasonló nagyságrendű lehet.

A Sanofi-Aventis Zrt. munkatársai utánanéztek, miért kevesebb hazánkban a mellékhatás-bejelentések száma, mint Európában általában. Felmérésük szerint Magyarországon leggyakrabban a pszichiáterek, a neurológusok és a háziorvosok számoltak be arról, hogy betegük ismét felkereste őket, s tüneteik miatt módosítaniuk kellett a terápián. A belgyógyászok, pulmonológusok, reumatológusok jóval ritkábban, általában kéthetente, havonta kerülnek ilyen helyzetbe. A valamennyi szakterületen általánosnak tekinthető észlelés ellenére az orvosok zöme még sosem jelentett be gyógyszermellékhatást. A kutatásból az is kiderült, hogy az orvosok többsége, 61 százaléka tart attól, hogy a bejelentés után a biztosító ellenőrei megvizsgálják, helyesen jártak-e el, amikor az adott gyógyszert felírták. A megkérdezettek 26 százaléka sem a mellékhatások figyelését, sem azok bejelentését nem érzi fontosnak. Úgy gondolják, közlésük után nem történik semmi érdemleges, csak egy papírral több lesz a fiókban. Megdöbbentő, de csak 27 százalékuk tudott arról, hogy a bejelentés kötelező, 56 százalékuk önként vállalt társadalmi munkának gondolja ezt a tevékenységet.

A gyógyszer-mellékhatások jelentős közegészségügyi terhet rónak az Európai Unióra, ennél azonban sokkal nagyobb probléma, hogy a betegek biztonságának védelme e szempontból nem optimális – ez derül ki az Európai Bizottság tavaly év végén Brüsszelben nyilvánosságra hozott tanulmányából. Az EU-ban évente a gyógyszerek mellékhatásai által okozott egészségkárosodás teljes társadalmi költsége 79 milliárd euró. A nem várt gyógyszerreakciók miatt 197 ezren vesztik életüket.

A háziorvosnál is legtöbbször bármilyen apró panaszra kapunk 1-2 gyógyszert, ahelyett, hogy alaposabb kivizsgálás alapján esetleg más alternatív gyógymódot ajánlanának. Ami még hatalmas problémát és sok esetben halált is okoz, hogy a rengeteg, olykor 10 különböző gyógyszer együtt szedése kiszámíthatatlan, fokozott a kockázat. Ezek egyes embereknél más és más reakciókat válthatnak ki. Sajnos az orvosok ennek sem fordítanak elég figyelmet. Sokszor a beteget betegebbé teszik. A legtöbb gyógyszer csak a panaszokat orvosolja, nem pedig a betegség valódi okát, gyökerét gyógyítja.

Rendelőnkben a betegség gyökerét térképezzük fel, melyre a csúcstechnológiás, az űrrepülésben is használt berendezéseink, a PROGNOS® és az AMSAT-HC® segítségével előre tesztelt kezelést javasolunk, mellyel a gyógyulás gyógyszerek nélkül is elérhető. Fontos, hogy nem terheljük a szervezetet a gyógyszerekben található káros, mellékhatásokat okozó káros összetevőkkel.

Miért hasznos a PROGNOS®?

● A betegségek korai felismerését teszi lehetővé, már akkor jelzi az eltéréseket, mielőtt még azok tüneteket, panaszt okoznának, vagy a hagyományos vizsgálatokkal (pl. labor, röntgen, …) kimutathatók lennének.
● Felderíthetők a krónikus betegségek hátterei és a kiválasztható a leghatékonyabb kezelés.
● Kimutathatók a szervezetben keletkezett energetikai, működésbeli és strukturális blokádok, így lehetséges azok feloldása is.
● Feltárja a zavart okozó problémás területeket.
● Prognosztizálható előre a kezelések hatékonysága, 4 héttel a megkezdett terápia utáni kontroll-mérés kimutatja, milyen fokú javulás történt a korábbi kórosnak talált területeken.
Gyógyszerek, fogászati anyagok, implantátumok tesztelésére is alkalmas.

 

Miért hasznos az AMSAT-HC® rendszer?

Az AMSAT-HC®, mint az egyik legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai és terápiás orvosi készülék, ezzel szemben a szervezet működését és állapotát holisztikus megközelítéssel tárja fel, azaz figyelemmel az összefüggésekre és ok-okozati kölcsönhatásokra.

AMSAT-HC® ott tud tovább segíteni, ahol az ULTRAHANG, EKG vagy LABORVIZSGÁLATOK határukat elérték; olyan működési zavarokat mutat ki, amelyek klinikai-morfológiailag nehezen tárhatók fel. Részletesen megmutatja a gyulladási gócokat vagy zavaró területeket, rejtett vagy krónikus megbetegedéseket, .... a páciens regenerációs potenciálját és lehetőséget biztosít a terápia lefolyásának ellenőrzésére is.

Az AMSAT-HC® a hagyományos orvosi diagnosztika mellett alternatív-orvosi-természet-gyógyászati diagnózist is lehetővé tesz, mint pl.: nem megfelelő bélflóra, elektroszmog-, toxikus-, nehézfém-terheltség, máj-gyengeség, lépterheltség, stressz-állapot, de kimutathatók vele hormonális vagy anyagcsere zavarok is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr543188950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása