A RÓZSADOMB MEDICAL CENTERBEN alkalmazott szemléletünk és gyógyászatunk a tradicionális 5000 éves kínai orvoslást ötvözi a hagyományos, európai gyógyítás ismereteivel, kiegészítve a mai csúcstechnológia adta lehetőségekkel és orvosaink több évtizedes tapasztalatával. Programjainkat -több mint 20 éve folyamatos nemzetközi fejlesztéssel- az orosz űrhatóságnál, légügyi felügyeletnél és nemzetközi űrrepülésnél alkalmazzák, hogy az asztronauták és földi irányítóik fizikai, pszichikai állapotában fellépő elváltozásokat idejekorán felismerjék és kezelni tudják, mielőtt ezek a zavarok olyan erősek lennének, hogy betegséghez vezessenek. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy mielőtt a páciens tüneteket észlelne vagy megmagyarázhatatlan panaszai lennének, melyek eredetét a laboranalízisek egyértelműen nem tudják tisztázni, a program segítségével már idő előtt hatékonyan beavatkozhatunk. A Tudomány Hónapja alkalmából készítettünk egy összefoglalót a rendelőnkben használt gépekről és arról, hogy milyen területen alkalmazhatók. Rendelőnk a holisztikus gyógyászat híve.

Mit is jelent a holisztikus szemlélet?

Sajnos, manapság a klasszikus orvoslásra egyáltalán nem jellemző, hogy teljes körű kezelést nyújtsanak az embereknek, miközben figyelembe veszik a betegségüket okozó tényezőkre - például hiányos táplálkozás, stressz, káros környezet - adott egyéni reakcióikat. A zavarok feltárásában az érzékek használata, az intuíció ma még csak a természetgyógyász-praxisokban játszik szerepet. Az ember testi-lelki-szellemi egységben létező lény. Mindenki számára megtapasztalható összefüggés van gondolataink, érzelmeink és szervezetünk működése között. A tapasztalatok mélységét a ráirányított figyelem segítségével fokozhatjuk, biztossá tehetjük. Ezt a testi-lelki-szellemi egységet tekinti kiindulópontnak és biztos alapnak a holisztikus gyógyászat. A holisztikus szemlélet az embert nem bontja részekre, de még azt a kényelmet sem igényli, hogy egyazon embert ugyanolyannak tartson élete minden szakaszában.



Mik is azok a meridiánok?

Az ember energetikai rendszerében a meridiánok központi szerepet töltenek be, olyannyira, hogy a régi kínai orvoslás nem különbözteti meg a meridián rendszertől független központi idegrendszert. A meridiánok közvetítenek minden energiát, információt a szervek és a többi meridián között, ez az ember belső energiája. A meridián nevet Soulié de Morant adta ezeknek a testet behálózó képzeletbeli vonalaknak, a földgömb hosszanti térbeosztásának, a meridiánoknak a mintájára. A meridiánokat ne zárt csatornaként képzeljük el. Ez az energia szervezetünkben mindenhol jelen van, és ezeken az "utakon" közlekedik testünkben. A meridiánok leginkább a mágneses erővonalakhoz hasonlítanak, melyet a legújabb kutatások is megerősítettek.





Prognos® = humánus diagnosztika és terápia

Az űrprogram végrehajtását rendkívüli mértékben befolyásolhatja az asztronauta váratlan megbetegedése, ezért egészségének megóvása szélsőséges körülmények között is létfontosságú. A szervezetben zajló változások korai felismeréséhez azonban szükség van egy extra érzékeny technológiára, amely képes a test biofizikai jelzéseinek megbízható mérésére és gyors értékelésére. Így jött létre az űrmedicina legkorszerűbb orvosi, mérési, értékelési és gyógyító-terápiás rendszere, a PROGNOS®. Az energiapályák (meridiánok) pontosan kimutatható végpontjain, fájdalom- és vérmentesen, érintőtoll segítségével mérünk. A mérőeszközt minimális nyomással érintjük a bőrhöz, és rendkívül alacsony, a sejtműködést nem befolyásoló mértékű elektromos terheléssel, végezzük a méréseket a lábon és a kézen, pontosan meghatározott akupunktúrás pontokon. A számítógépen nagy pontossággal láthatók, hogy mely meridiánok térnek el a vizsgált személy korának és nemének megfelelő normális értéktől, milyen mértékű, irányú és jellegű az elváltozás, valamint azok lehetséges okai.



Amsat®

Az AMSAT-HC®, mint az egyik legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai és terápiás orvosi készülék, a szervezet működését és állapotát szomatikus szinten tárja fel, figyelemmel az összefüggésekre és ok-okozati kölcsönhatásokra. A szervezet 11 fő irányítórendszerének és 67 belső szervének működését és állapotát méri. Olyan működési zavarokat mutat ki, amelyek klinikai-morfológiailag nehezen tárhatók fel. Az AMSAT-HC® a hagyományos orvosi diagnosztika mellett alternatív-orvosi-természet-gyógyászati diagnózist is lehetővé tesz, mint pl.: nem megfelelő bélflóra, elektroszmog-, toxikus-, nehézfém-terheltség, máj-gyengeség, lépterheltség, stressz-állapot, és kimutathatók vele hormonális vagy anyagcserezavarok is.





Teslagraph® –rendszer (HRV)

A Teslagraph ®-rendszerrel végzett szívfrekvenciavariabilitás mérés és kiértékelés segítségével a sympathikus és parasympathikus idegrendszer együttműködése könnyen áttekinthetővé válik, illetve kimutathatók az összjáték tartós hiánya következtében kialakulható egészségkárosodások. Az általunk végzett szívvizsgálat kiválóan alkalmas a szervezet stressz-terhelés adaptációs szintjének kimutatására.



Heart Vue® – 3D szívvizsgálat

Az űrkutatás-medicina fejlesztésekből származó orvosi készülékek új generációjának u.n. screening módszerével pár perc alatt megállapítható a krónikus betegségek hajlama, lappangása vagy jelenléte, amelyek gyakran korai halálhoz vezetnek. A hagyományos EKG a páciensek kevesebb mint a harmadánál szűri ki a szív komoly kóros elváltozásait, a HeartVue rendszer 90 – 95%-ra növel! Lehetőséget nyújt különböző betegségek korai kimutatásához: Pl: artériás magas vérnyomás a szívben, szívizom elfajulás, megvastagodás, szívgyengeség, szívelégtelenség, fokozott keringés, oxigénhiány miatt kifejlődött szívbetegség, kamrai megvastagodás, szívizom-meszesedést okozó régi szívinfarktus, szívinfarktus.



Zapper-készülék

A Bioptimator-Zapper egy otthoni használatra tervezett terápiás készülék, akár súlyos, krónikus betegségek esetén is, ahogy az ezernyi, pozitív lefolyású kórképről szóló jelentésből kiderül. A Bioptimator-Zapper rendszeres kezelései sok bajtól szabadítja meg használóját. Sikerének magyarázata abban áll, hogy a pozitív töltésű áram a testben a negatív töltésű baktériumokat elektromágneses kötésükből „kioldja”, így az immunrendszer támadást indíthat ellenük.
Ide kattintva: levél megtekintheti egyik páciensünk levelét, aki a Zapper készüléknek köszönheti a gyógyulását.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr912438038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása