Az olajos halak gazdagok omega-3-zsírsavakban, s ezek hatására a prosztatarák kockázata akár 60 százalékkal is csökken a legújabb ilyen irányú kutatás eredménye szerint.
Ha valaki hetente több mint egyszer olajos halat - például lazacot, makrélát, heringet - fogyaszt, akkor a vizsgálat eredménye szerint átlagosan 57 százalékkal csökkentheti a prosztatarák kockázatát. Az omega-3-zsírsavak hatása a szakemberek szerint kettős: egyrészt gátolják a gyulladásos folymatokat, amelyek a rákos folyamatok elindítói lehetnek, másrészt blokkolják azt a génvariánst, amely szintén összefügg a prosztatarákkal. A kutatók azt is kimutatták, hogy akik csak havonta néhányszor esznek olajos halat, azoknál a prosztatarák kockázata 36 százalékkal csökken.
 

Rendelőnkben Magyarországon egyedülálló módszerrel, a Prognos® rendszerrel kimutathatók az esetleges megbetegedések, akár még azelőtt, mikor az testi tüneteket produkálna.

A Prognos®:

● A betegségek korai felismerését teszi lehetővé, már akkor jelzi az eltéréseket, mielőtt még azok tüneteket, panaszt okoznának, vagy a hagyományos vizsgálatokkal (pl. labor, röntgen, …) kimutathatók lennének.
● Felderíthetők a krónikus betegségek hátterei és a kiválasztható a leghatékonyabb kezelés.
● Kimutathatók a szervezetben keletkezett energetikai, működésbeli és strukturális blokádok, így lehetséges azok feloldása is.
● Feltárja a zavart okozó problémás területeket.
● Prognosztizálható előre a kezelések hatékonysága, 4 héttel a megkezdett terápia utáni kontroll-mérés kimutatja, milyen fokú javulás történt a korábbi kórosnak talált területeken.
Gyógyszerek, fogászati anyagok, implantátumok tesztelésére is alkalmas.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr291680128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása