HeartVue – a szív portréja

A HeartVue a non-invazív, azaz vér nélküli, gyors módszer a szív egyedi vizsgálatára.
Kevesebb mint két perc alatt (ruhalevétel nélkül) felméri a szív funkcionális állapotát, komputeres kiértékelés után a szív „képének” 3-Dimenziós megjelenítésével.

A módszer lehetőséget nyújt különböző betegségek korai stádiumban való kimutatásához:
Pl: artériás magas vérnyomás a szívben, szívizom elfajulás,
megvastagodás, szívgyengeség, szívelégtelenség, fokozott keringés, oxigénhiány miatt kifejlődött szívbetegség, kamrai megvastagodás, szívizom-meszesedést okozó régi szívinfarktus, szívinfarktus,
A módszer érzékenysége 90%, specifikációk esetén is 75%-nál magasabb.

Ön családjában is előfordult már szívbetegség? Stresszes életet él? Vagy csak egyszerűen szeretné felmérni szívének állapotát?



Mi az, ami az életünket, sorsunkat gyökeresen megváltoztathatja? Ami saját vagy családunk egzisztenciáját veszélyeztetheti? Mi az, ami évente Kiskunfélegyháza lakosságának megfelelő számú áldozatot követel? A fel nem ismert és kezelt szív- és érrendszeri betegségek!...

Agyvérzés, szívinfarktus és egyéb érrendszeri, immunológiai, hormonális betegségek, mint cukorbetegség, depresszió, anyagcserezavarok következményei megelőzhetők, kezelhetők. Ma már csak pár perc szükséges ahhoz, hogy a szív- és keringés rendszereinek működését feltérképezzék. Kis idő ráfordítás, nagy eredménnyel!

Ezen okok miatt évente több mint 75.000 ember halálozik el, amely esetekben a megelőzés, a korai felismerés segíthetett volna. Ehhez tartoznak a véredények, erek, a hörgők, a tüdő megbetegedései, onkológiai megbetegedések, immunológia zavarok, problémák.

Az űrkutatás-medicina fejlesztésekből származó orvosi készülékek új generációjának u.n. screening módszerével 1 perc alatt megállapítható a krónikus betegségek hajlama, lappangása vagy jelenléte, amelyek gyakran az idő előtti elhalálozás okai. A hagyományos EKG a páciensek kevesebb mint a harmadánál szűri ki a szív komoly kóros elváltozásait, amely szívbetegségek megléte valószínűségének felismerését a HeartVue rendszer 90 – 95%-ra növel!

Az innovatív orvosi készülék a szívnek, mint bio-generátormak, a szívverés ciklusainak elemzésből állapítja és jeleníti meg a komputer képernyőjén a szívbetegség meglétét vagy kialakulásának lehetőségét. Az űrhajózás-medicina ezen fejlesztése először az űrhajósok „Mars 500“ programjában került alkalmazásra, ahol a közel másfél évig tartó Mars űrrepülés megterhelés és szükség esetén kezelés hatásait modellezik a legkorszerűbb eszközökkel az asztronautáknál.

 

ACG -     Aorta-coronary grafting
AH -     Arterilal hypertension
HCMP - Hypertrophic cardiomyopathy
HF -    Heart faulire
HK -    Hyperkinesia
IHD -    Ischemic heart-disease
LBBB -     Left bundle-branch block
LVH -    Left ventricular hypertrophy
MI -    Myocardial infarction
OMICS - Old myocardial infarction cardiac sclerosis

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr392383352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása