A modern orvostudomány szerint az allergia nem gyógyítható, csak tünetileg kezelhető. Ezzel szemben a holisztikus gyógyászat nem csak magát az allergiás tüneteket, hanem az egész embert vizsgálja és gyógyítja, alapul véve azt a tény, hogy minden mindennel összefügg az emberi szervezetben úgy, mint a világegyetemben.

 

Az alapvető probléma nem a „tavasszal” vagy a virágporral van, hanem azzal, hogy a mai világban túl sok mérget juttatunk a szervezetünkbe – vegyszerek, sugárzások, elektroszmog, szennyezett levegő, nehézfémek stb. Így nyílt útja van a vírusoknak, gombáknak, parazitáknak, baktériumoknak, mikrobáknak.

Ezektől és a sok stressztől immunrendszerünk legyengül. Legfontosabb az, hogy tehermentesítsük az immunrendszerünket és támogassuk a lelkünket is, mert lelki egyensúlyunk visszanyerése az első lépés a gyógyulás felé. Ebben segíthet pl.a Bach-virágterápia. A Zapper készülék egyik programjának segítségével, azt kúraszerűen alkalmazva, ezek a gombák, paraziták, vírusok kiűzhetők könnyedén a szervezetből, melyet megtámogathatunk egy immunerősítő terápiával is.

A Prognos® rendszerrel nemcsak a szervezet energetikai zavarait lehet kimutatni, hanem pontosítani lehet a szervezetben lévő esetleges gócokat, valamint az is megállapítható, mi okozza ezeket. Azaz, mi lehet felelős a beteg krónikus arcüreggyulladásáért, hörghurutjáért, talán toxikus anyag, nehézfém terheli az allergiás immunrendszerét, esetleg valamilyen sugárártalom érte? Egyúttal ki lehet tesztelni a Prognos® rendszerrel a gyógyulást hozó homeopátiás, és természetes gyógyító szereket is, melyek nem kémiai, hanem fizikai úton hatnak.

De mindezek mellett nagyon fontos, hogy figyeljünk táplálkozásunkra, próbáljunk minél egészségesebben étkezni. Ebben nagy segítségükre lehet speciális élelmiszertesztünk, mely megmutatja személyre szabottan, hogy az egyén milyen élelmiszereket tolerál és melyek azok, amelyeket mindenképp kerülni kell.
  • Önnek is beárnyékolja a gyönyörű tavaszi napját a folytonos tüsszögés, orrfújás, könnyezés?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr881917034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása