A biofrekvencia-generátor, más néven Bioptimator-Zapper egyfajta univerzális segédeszköz minden kezeléshez, akár súlyos, krónikus betegségek esetén is, ahogy az ezernyi, pozitív lefolyású kórképről szóló jelentésből kiderül.

A Bioptimator-Zapper rendszeres használata sok tünettől való megszabadulással ajándékozza meg a betegeket, különösen akkor, ha eddig még más módszerek nem segítettek.

Sikerének magyarázata abban áll, hogy a pozitív töltésű áram a testben a negatív töltésű baktériumokat elektromágneses kötésükből „kioldja”, így az immunrendszer támadást indíthat ellenük.

Az elektromos áram használata már hosszú idő óta teret nyert a fájdalomterápiában, sőt az áram hatását különböző erősségben, frekvencián és modulációkban a kórokozókra éppúgy vizsgálják, mint az emberi szervezet különféle további funkciójára.

Dr. Voll az 50-es években, felfedezte, hogy az elektromos bőrellenállás az akupunktúra-pontokon mérhetően kisebb, mint az egyéb bőrfelszín-pontokon. Továbbá a bőrellenállás azonnal érzékelhetően megváltozik, mihelyst a szervezetbe elektromos, mágneses vagy másfajta információt vezetünk.

Ezt az eljárást, amelyet általában a „bioenergetikai tesztelés/mérés” fogalmával foglalhatunk össze, egyedül csak Németországban több mint 5000 terapeuta, orvos, fogorvos, gyógyász és állatorvos, alkalmazza.

Dr. Hulda Clark, biológusnő (aki évekig az állami kutatásokban dolgozott) bioenergetikai tesztelések során felfedezte, hogy minden élőlény és organikus anyag rendelkezik egy bizonyos frekvenciasávval, melynek megállapításához egy frekvenciagenerátort használt, amely tetszőleges, pontos, elektromos frekvenciákat hozott létre.

Minden élő szervezet egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat küld. A mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, mindez egy csekély Volt feszültségű váltóárammal elérhető.

A legkisebb élőlényeken, mint a rovarokon és férgeken, amelyekbe nagyon gyenge árammal ilyen sajátfrekvenciákat vezettek, vagy elpusztultak, vagy kábultnak tűntek és a beavatkozást, nem heverték ki többé!

A frekvencia-generátor segítségével a legyengült emberi szervezet, melynek immunrendszere már nem képes maga az adott baktériumokat, gombákat vagy parazitákat legyőzni, eredményesen megtisztíthatóvá válik.

Dr. Clark érdeme, hogy elsőként tette közzé megalapozott feltevését, miszerint a legsúlyosabb krónikus betegségek egész sora különféle paraziták okozta, terheltséggel függhet össze. A paraziták által kiválasztott mérgek, nagyon sok allergiát okozó anyagot tartalmaznak, amelyek különböző idegen fehérjék és savak által keletkeznek, ezért az egész szervezetünk állandó megterheltségnek és megerőltetésnek van kitéve, ezen anyagok elleni harc következtében.

Az áram átmenetileg általános gyengítő hatással van minden testidegen organizmusra, így az emberi immunrendszer a betolakodókat, ez idő alatt meg tudja támadni, és ezzel egyidejűleg pedig élénkítő, serkentő hatása észlelhető magára az immunrendszerre.

Ha az áram minden organizmust kiöl, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy miért kell a Bioptimator-Zapper-t egynél többször alkalmazni? A válasz egyszerű: mivel az áram mindig a legrövidebb utat, illetve a legkisebb ellenállást keresi, a kezelés minden esetben a szervek felszínén folyik. Ez azt jelenti, hogy amennyiben idegen organizmusok telepedtek meg a szervezetben belégzés vagy szennyezett táplálék útján, csak azok kerülnek kiirtásra, amelyek a mindenkori alkalmazás során az áram által elérhetőkké váltak. Ez a tény teszi szükségessé a mindennapi használatot hosszabb időn keresztül.

A Bioptimator-Zapper általános és speciális esetekben is használható:

Kezdődő megfázásos betegségek:
A Bioptimator a baktériumok kezdő rohamát azonnal lecsökkenti, segítségével a megfázás vagy teljesen megszűnik, vagy lefolyása jelentősen lerövidül, enyhül.

Krónikus bronchitis:
A kezelést a betegség tünetmentes időszakában a legeredményesebb kezdeni. Annak érdekében, hogy az immunrendszer működését segítsük, és a krónikus bronchitis működési rendszerét megtörjük, legalább 4 hónapon keresztül rendszeresen kell használni.

Krónikus hólyag-, vese- és vesemedence gyulladás:
A készülék biofrekvenciája segíthet a gyógyuláshoz szükséges gyógyszermennyiség csökkentésében.

Mozgásszervi-, ízületi fájdalmak esetén:
Jóllehet az alapvető reumás betegségeknek nincs közük a baktériumokhoz és a parazitákhoz, az ízületek gyulladásos állapotát mégis csak legtöbbször egyes baktériumtörzsek tartják fenn, a bakteriális terheltség Bioptimatorral csökkenthető.

Asztma:
A bioenergetikai teszteket végző terapeuták rájöttek, hogy bizonyos parazitastádiumok - főleg orsóféreglárvák - is felelősek a bronchiális asthmáért. Sok páciens a Bioptimator-Zapper következetes és kitartó alkalmazásával elhagyhatta az asthma-spray használatát. Több páciens arról számolt be, hogy érzik, amint valami feloldódik mellkasukban.

Rák:
A parazitás megterheltség központi szerepet játszhat a rák esetében. Természetesen a Bioptimator-Zapper semmiképp sem tekinthető, mint a rák kezelésének lehetősége, de az adott parazita okozta megterhelés hatásosan megállítható általa, így ezután más kezelési módszerek hatékonyabbá tehetők.

Központi idegrendszer bántalmai (pl.: epilepszia, Parkinson-szindróma):
Ezen betegségeket is előidézhetik paraziták okozta befolyások, vagy környezetszennyezés hatásaként fellépő méreganyagok. A terápia célja ez esetben: a paraziták okozta terheltség megszüntetése, a környezetből származó méreganyagok szervezetből kivezetése, valamint az anyagcsere-működés zavartalanná tétele.

Migrén és fejfájás:
Forradalmi felfedezés, hogy a migrénes pácienseknél legtöbbször strongyloidák (fonálférgek) találhatók. A migrénes rohamok eltűnnek, mihelyst a strongyloidákat kikezeltük. Amennyiben a migrén visszatér, a páciens ismét megfertőződött. A Bioptimator-Zapper ilyenkor is nélkülözhetetlen segítségnek bizonyul, mind a kezelésben, mind a megelőzés területén.

Menstruációs panaszok:
Legtöbb esetben gyermekkori férgek, orsós- és fonálférgek az előidézők.

Allergia:
Minden allergiában szenvedő beteg parazita általi terheltség alatt áll. Ezek a paraziták megakadályozzák, hogy a szervezet a fennálló immun-allergiás reakciót megszakítsa. A Bioptimator-Zapper ilyenkor is az első lépés és eredményes segítség abban, hogy minden allergiás páciens az allergia minden fajtájánál először is a legnagyobb terheltségtől megszabaduljon; súlyosabb esetekben további gyógymódok szükségesek.

Készülékben lévő gyári programok: Chipkártyán megvásárolható kezelések:
Dr. Clark féle frekvenciák (vírus, baktérium, parazita kezelés) Vérben élő paraziták elpusztítására
Clark féle Dauerzapp Diabetes kezelésére
Megfázás Asztma kezelésére
Influenza Tüdőaszpergillózis kezelésére
Fájdalomcsillapítás Borelliose kezelésére (kullancs csípés szövődménye)
Vérben élő paraziták elleni kezelés Candida kezelésére
TENS fájdalom elleni kezelések Fájdalmas menstruáció
  Migrén kezelésére
  Herpes Simplex kezelésére
  Orr-fül-gége megbetegedéseire
  Érzékeny hólyag / vizelési zavarok kezelésére
  Koncentrációt elősegítő frekvenciák
  Súlyszabályozásra frekvenciák
  Méregtelenítő frekvenciák
  Máj működését szabályozó frekvenciák
  Immunerősítő frekvenciák
  Bio regulációs frekvenciák
  Bioenergetikai blokádok kezelésére (laterális zavarok, geopátia, e-szmog, hegzavarok)
  Dohányzás elleni frekvenciák
  Sejtek közötti kommunikáció segítése
  Immunrendszer általános stimulálása vírusok ellen

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr101365970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.