Kedves Biowave  LCD 21 tulajdonosok!
Biowave LCD 21, immunrendszer erősítés, méregtelenítés, dohányzásról leszoktatás, diabetes kezelés, herpesz kezelés
A készülék gyártójától kapott új információkat szeretnénk Önökkel megosztani.
Több új chipkártya került kifejlesztésre, melyeken modulált frekvenciák találhatók, ezért a korábbi készülékeknél (hogy ezek is alkalmasak legyenek ezek használatára) a szoftver aktualizálása válik szükségessé.
Ezt mi most térítésmentesen elvégezzük! Olyan lesz, mintha megvásárolta volna a legújabb készüléket, de nem kell érte fizetni semmit.


Karácsonyra, ajándékba Önnek!

 
 



Amennyiben Ön nálunk vásárolta készülékét, kérjük, végezze el az alábbi lekérdezést!

Biowave LCD 21, immunrendszer erősítés, méregtelenítés, dohányzásról leszoktatás, diabetes kezelés, herpesz kezelésA BioWave készülékének aktuális verzió-számát a következő lépésekkel tudja megállapítani:

  1. Kérjük, kapcsolja be a készüléket.
  2. A „PROGRAM” választó gombbal, a felfelé mutató „nyíl” gombot nyomja meg ismételten addig, amíg a kijelzőn  „Einstellungen (beállítások)” felírat lesz látható.
  3. Nyomja meg az „ENTER (bevitel)” gombot.

       
Amennyiben a készülékére gyárilag a V12 verzió került installálásra, a kijelzőn a következő szöveg jelenik meg: "SW Version: BW21 Vl2"
       
Ha a kijelzőn „V11” vagy alacsonyabb verziószám olvasható, a szoftvert aktualizálni kell ahhoz, hogy az új fejlesztésű chipcardok, mint a  BB, FvE és LY és CLST alkalmazhatók legyenek.

Kérjük, ebben az esetben vegye fel rendelőnkkel a mellékelt elérhetőségeken a kapcsolatot, és egyeztessen arról, hogy az Ön számára milyen megoldás a legkedvezőbb ahhoz, hogy készülékét díjmentesen az aktuális szoftver-verzióra tudjuk frissíteni:
       
        Kramer Ágnes
        telefonszám: +36 30 616 1037,
        email: info@r-medical.hu
        Elérhetőség hétköznapokon 8.00 – 20.00 óráig.


Új kártyák:

Biowave LCD 21, immunrendszer erősítés, méregtelenítés, dohányzásról leszoktatás, diabetes kezelés, herpesz kezelésBB - magas vérnyomás:
speciális frekvencia, u.n. "vérnyomás-fék", minden olyan alapvetően magas vérnyomásnál a szív, az érrendszer és a vesék károsodásának megelőzésére.
FvE - érzelmek következménye: rákos sejtek anyagcseréjének csökkentésére és elszenvedett érzelmi terheltségek miatti blokádok megszüntetésére.
LY- lymphdrainage/nyirokmasszázs: a nyirokkeringés elégtelenségeinek
 (pl. pangás) gyengéd kezelése. A nyirokáramlás megindításával az ödémák okozta fájdalom csökkentésére.
CLST-Clostridien: a degeneratív megbetegedések kialakulásában szerepet játszó
Chlostridium fertőzések kezelésének támogatására. Értékes támogató frekvencia rák-, bélflóra és halott, gyökérkezelt fogak terápiájában.


Alan E. Baklayan: Sanftes Therapieren mit Frequenz-Technologie © Information4Life Ltd.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr714904142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása