Paleolit ambulancia


Változtass életeden, amíg nem késő!
Egyedülálló, új lehetőség a gyógyulás irányába!
Hallott már róla, de bizonytalan?
Fél egyedül neki vágni?
Megnyugtatná egy hozzáértő orvos támogatása?

 

 

 

 

A Mammut Egészségközpontban orvosi kontroll mellett indulht el a gyógyulás útján. Újraértékeljük eddigi leleteit, teljes körűen felmérjük állapotát, megvizsgáljuk gyógyszerfogyasztási szokásait és személyre szabott egyedi terápiás tervet készítünk Önnek. Megtanítjuk a gyakorlatban is használni a paleolit életmód elemeit, komplex életvezetési, táplálkozási és főzési tanácsokat adunk. Speciális inzulin rezisztencia mérés  a helyi laborban akár azonnal. Magyarországon egyedülálló diagnosztikai rendszerekkel végzett egyedi, vizualizált állapotfelmérés.

 

Azok jelentkezését is szívesen vesszük, akik tökéletesíteni szeretnék paleolit életmódjukat, vagy megakadtak a gyógyulás folyamatában!


Részletes felvilágosítás: 
+36 30 616 10 37


A paleolit életmódról röviden:

A közelmúltban létrejött egy több tudományágat átfogó terület: az evolúciós orvostudomány. Érdeklődő kutatók és tudósok evolúciós szemszögből elemzik az egészséget és a betegséget, és azt mérlegelik, hogy a halászó-vadászó-gyűjtögető életmódtól való eltérésünk hozzájárulhat-e a civilizációs egészségi problémák kialakulásához.

A paleolit táplálkozás abból a felismerésből fakad, hogy a régészeti leletek szerint a földművelést és állattenyésztést megelőző korszakokban az emberek jóval egészségesebbek voltak. Kövér ősember nem létezett, mivel teljesen összhangban táplálkozott biológiai rendszerével: csak olyan táplálékokat fogyasztott, amelyeket maga körül megtalált. A ma élő, tradicionálisan táplálkozó természeti népekről ugyancsak elmondható, hogy náluk ismeretlen a szív és érrendszeri megbetegedés, a cukorbetegség, ritka a rák, és alig fordul elő autoimmun betegség. Amint egy természeti nép elkezd áttérni a nyugati étrendre, katasztrofálissá válik az egészségi állapota.

Belénk sulykolták a zsírok növényi olajokra való felcserélését, elhitették, hogy a tej az élet és az egészség forrása. A barna cukor semmivel nem egészségesebb, mint a fehér cukor, az ember alig ötszáz éve ismeri a cukrot. A teljes kiőrlésű gabona csak hajszállal jobb, mint a finomított fehér liszt. Az evolúció során az ember évmilliókig egyáltalán nem élt gabonával. Ha valaki képes visszatérni arra a táplálkozási és életmódra, amelyre az emberi szervezet évmilliókon keresztül adaptálódott, akkor egészsége helyreáll, mondhatni, életkortól függetlenül. Napjaink paleo mozgalmainak eredménye azt bizonyítja, hogy évtizedeken át fennálló anyagcserezavarok, szervezet szintű gyulladások megszűnnek a paleo életmódra való átérés után.

Az ősember csak bogyókon, gumókon, magvakon, gyümölcsökön, zöldségeken és húson élt. Az ember már hárommillió éve megjelent a Földön, genetikai örökségünk folytán szervezetünk a negyvenezer évvel ezelőtt élt emberi szervezetnek a csaknem pontos mása, Természetes tehát, hogy ezek az „újonnan” felfedezett élelmiszerek nem olyanok, amilyeneket gond nélkül fel tud dolgozni az emberi test, és pizzáról, hamburgerről, coláról még nem is beszéltünk… A tudósok egyetértenek abban, hogy mind a túlsúlyért, mind a civilizációs betegségekért, az allergiákért, a szívbetegségekért és a rákért is ezek a finomított élelmiszerek a felelősek. A paleolit táplálkozásra való átállással nemcsak túlsúlyunktól szabadulunk meg teljesen és véglegesen, de egészségessé válunk és életünket is meghosszabbítjuk!


Mi is az a PALEOLIT AMBULANCIA?

 

A paleolit életmód képes a civilizációs, vagyis a táplálkozási betegségek többségének gyógyítására és megelőzésére. Ez minden esetben csak személyre  szabottan működhet, figyelembe kell venni minden apró részletet, esetleges alapbetegséget, gyógyszer szedési szokásokat, családi örökletes betegségeket és egyéb esetlegesen fennálló kezeléseket. A paleolit életmód, nem egy diéta vagy fogyókúra, bár jellemzően elindul egy jelentős súlycsökkenés, ez csak egy kellemes mellékhatás. Lényeges hogy a kialakítandó életmód az adott ember napi életvitelének boldogan és könnyedén követhető része legyen.

A Mammut Egészségközpont célja, hogy a paleolit életmód iránt érdeklődőket exkluzív és hatékony orvosi támogatásban részesítse.


Mi a komplex megoldást nyújtunk Önnek:

  • Budapest egyik legnagyobb 1000 nm-en működő orvosi központjának minden szolgáltatását.
  • Exkluzív környezet
  • Orvosi háttér
  • Labor
  • Diagnosztika
  • Hagyományos szakrendelések szinte minden válfaja
  • Alternatív diagnosztikák és terápiák sora
  • Rehabilitációs kezelések sokszínű lehetőségei
  • A mindennapi gyakorlatban használható tanácsok személyre szabva
  • Egészségpénztári és egyéb cafeteria kedvezmények

 


A Mammut Egészségközpont főbb jellemzői:

 

 

  • jó megközelítési lehetőség
  • privát légkör
  • holisztikus szemlélet és egészség-coaching,
  • okra irányuló diagnosztika és ellenőrzött egyéni terápia,
  • vér-, fájdalom- és mellékhatás-mentes,
  • EU tanúsítványú orvosi technika és technológia,
  • hatékonyság, humánum, szakértelem, bizalom.

Mit nyújt nekem a paleolit ambulancia?

 


Minden szerdán Mammut II. 5. Emeletén a Mammut Egészségközpontba Dr. Ketskés Norbert paleoorvos rendelése 12-20 óráig!

Ha a részletekről további tájékoztatást szeretne, kérjük, hívjon bennünket. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy kérdéseit személyesen vagy levélben megválaszoljuk: 

akadálymentes épület

Online bejelentkezés: www.r-medical.hu/idopontkeres
Időpont egyeztetés:             +36 30 616 10 37    

Egy sikertörténet, páciensük levele a paleolit életmód alkalmazása után (ide kattintva elolvasható).

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr453469782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása