A túlsúly és elhízás gyakorisága Európában járványszerű méreteket öltött. Legújabb kutatások szerint az elhízás népegészségügyi jelentősége eléri a dohányzásét, hatalmas terheket róva ezzel az egészségügyi rendszerre. Az elhízás kialakulásában életmódbeli és környezeti tényezők egyaránt szerepet játszanak. Ám az elhízás mögött a helytelen táplálkozáson kívül más súlyos problémák is húzódhatnak. Az egyik ilyen probléma lehet a cukorbetegség, mely már civilizációs betegségnek nevezhető és világszerte egyre gyorsuló ütemben terjed. Másik probléma lehet a hormonbetegség. Pajzsmirigy alulműködés esetén túlzott súlygyarapodás fordulhat elő. Pajzsmirigy betegség több okból is jelentkezhet, kialakulásában fontos szerepet játszik az öröklött hajlam, bizonyos autoimmun betegségek, a fokozott stressz, életmódbeli tényezők épp úgy, mint a túl kevés jód fogyasztása. Ám ezek a betegségek a túlsúly következtében egy sor más súlyos betegség kialakulásához is vezethetnek. Az elhízás mértékétől függően nő a szív-és érrendszeri betegségek, a hipertónia, a zsíranyagcsere-zavarok, egyes daganatos betegségek, krónikus mozgásszervi betegségek, mentális kórképek, sőt a halálozás kockázata is. Így ezeket a betegségeket komplexen kell kezelni.

Egészségesen étkezik mégis nehezen tud megszabadulni felesleges túlsúlyától? Stresszes életet él, emiatt fél nehogy súlyosabb problémái lehetnek?

Rendelőnkben Dr. Bérczy Judit endokrinológus-természetgyógyász és csúcstechnológiás gépparkunk segítségével betegségének gyökerét tudjuk feltárni, így a leghatékonyabb kezelést javasolva az Ön betegségére.

  • Teljes körű állapotfelmérés a PROGNOS® vagy az AMSAT® rendszerrel, melyek a szervezet meridián rendszerén keresztül, illetve szomatikus szinten  térképezik fel a testet, így megmutatva az eltéréseket.
  • Alapos szívvizsgálat a TESLAGRAPH® és a HEARTVUE® rendszerekkel. A TESLAGRAPH®-rendszerrel végzett szívfrekvenciavariabilitás mérés és kiértékelés segítségével a sympathikus és parasympathikus idegrendszer együttműködése könnyen áttekinthetővé válik, illetve kimutathatók az összjáték tartós hiánya következtében kialakulható egészségkárosodások. Az általunk végzett szívvizsgálat kiválóan alkalmas a szervezet stressz-terhelés adaptációs szintjének kimutatására. A HEARTVUE® a non-invazív, azaz vér nélküli, gyors módszer a szív egyedi vizsgálatára. Kevesebb, mint két perc alatt (ruhalevétel nélkül) felméri a szív funkcionális állapotát, komputeres kiértékelés után a szív „képének” 3-Dimenziós megjelenítésével. A módszer lehetőséget nyújt különböző betegségek korai stádiumban való kimutatásához: Pl: artériás magas vérnyomás a szívben, szívizom elfajulás, megvastagodás, szívgyengeség, szívelégtelenség, fokozott keringés, oxigénhiány miatt kifejlődött szívbetegség, kamrai megvastagodás, szívizom-meszesedést okozó régi szívinfarktus, szívinfarktus.
A túlsúly problémájára is van gyors és teljesen fájdalommentes megoldás, mellyel felgyorsítható a nem kívánt zsírpárnák eltüntetése. Az elektrolipolízis az egyik legkorszerűbb, orvosok által végzett eljárás a helyi fogyás elősegítésére, vagy a felhalmozódott zsíranyag csökkentésére, eltávolítására. Az elektrolipolízis segít megszabadulni az egyéb módszerekkel- mint például diéta, sport - nehezen csökkenthetőhelyi zsírpárnáktól. A célzott alakformálásban, a nem műtéti eljárások közül bizonyítottan a legnagyobb hatékonyságot, maradandóságot biztosítja a legalacsonyabb kockázat mellett. Az elektrolipolízis-kezelés folyamán a zsírszövetet közvetlenül, fájdalom és mellékhatásmentesen gyenge intenzitású árammal stimulálják, amelynek hatására a zsír lebomlik és kiürül a szervezetből. A kollagén rostok ingerlésével egyidejűleg a bőr feszesebbé válik. A kezelés hatását kiegészítheti és felerősíti a fülakupunktúra, a célirányos nyirokkeringést segítő masszázs, valamint a legmodernebb táplálkozástudományi ismereteket alkalmazó PROGNOS® és ProNutri® rendszerével kitesztelt és összeállított, személyre szabott, éhezés nélküli étrend.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr563046694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása