Ma nem egy átlagos kedd van. Ragadja meg Ön is a lehetőséget!
Szív - állapotfelmérés az első 10 jelentkezőnek ingyenes!

A következő 15 jelentkezőnek 15% kedvezményt ajándékozunk.

Magyarországra látogatott a Rózsadomb Medical Center tulajdonosának, Kramer P. Stephannak a meghívására Dr. Michael Kucera, az Institute for Bio- Medical Problems of Russian Academy of Science vezető munkatársa. Az országban egyedül ebben az orvosi rendelőben található Teslagraph® rendszer lehetőségeiről tartott előadást és képzést az itt dolgozó orvosok számára.

Mitokondriális medicina az elmúlt 30 évben nagy fejlődésen ment keresztül.  Sajnos, mivel a különböző káros hatások, mint például a stressz, a táplálkozással bevitt vegyi anyagok, a helytelen táplálkozás és életmód, a levegőszennyezés, stb, felgyorsítják az öregedés folyamatát, és ezzel előmozdítják az ún. civilizációs megbetegedések, mint a szív-és érrendszeri megbetegedések, Parkinson- és Alzheimer -kór, a rák stb. előfordulását.

Kétségtelen, hogy a fent említett negatív folyamatokat az úgynevezett autonóm (vegetatív) idegrendszer irányítja.
 
A szívfrekvencia variabilitás (HRV) mérése egy módszer a vegetatív idegrendszer állapotának vizsgálatára. Új perspektívát nyit az életmód betegségek kialakulásának megelőzésében, s így csökkenteni lehet az ismert kockázati tényezők hatását. Fontos bizonyos komplex étrend- kiegészítők célirányos felhasználása, amelyek képesek optimalizálni a rendszert, visszaállítani a szervezet belső egyensúlyi állapotát, vagyis a homeosztázist.

“A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.” (kínai szólás)
 
Kutatások alapján kimutatták, hogy a megzavart szívfrekvencia variabilitás a depresszió, a koszorúér szívbetegség, a szívinfarktus vagy a hirtelen szívhalál veszélyét több mint megduplázza. A szívfrekvencia-variabilitás, csakúgy, mint a depresszió, a belső és külső terhelésekhez való korlátozott alkalmazkodóképesség kifejezője és mértéke.

A cukorbetegség is az autonóm idegrendszer és ennek megfelelően a megzavart szívfrekvencia-variabilitás szignifikáns zavarát jelzi. A mitokondriális orvostudomány segítségével a cukorbetegeknél is tudják kezelni a szívfrekvencia-variabilitást és ennek megfelelően az inzulinszükségletet is jelentős mértékben csökkenthető. A diabetes egyik ismertetőjegye, hogy az autonóm idegrendszer a stressz tényezők hatására elveszíti egyensúlyát.

A Teslagraph®-rendszerrel végzett szívfrekvencia-variabilitás mérés és kiértékelés segítségével a sympathikus és parasympathikus idegrendszer együttműködése könnyen áttekinthetővé válik, illetve kimutathatók az összjáték tartós hiánya következtében kialakulható egészségkárosodások. Az általunk végzett szívvizsgálat kiválóan alkalmas a szervezet stressz-terhelés adaptációs szintjének kimutatására.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentazegeszsegrol.blog.hu/api/trackback/id/tr42383349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása